Rattan ülőgarnitúra

Monaco rattan bútor, 5-6 személyes rattan ülőgarnitúra

335.000 Ft

Monaco rattan ülőgarnitúra a kényelem megtestesítője. A legigényesebb elvárásoknak is rendkívül vonzó választás. Ideális hely, családi vagy baráti találkozókra, kertjének abszolút csúcspontja lesz.A rattan ülőgarnitúra 3 elemből áll. Két darab kanapé magasított háttámlával és egy dohányzóasztal. A kanapékhoz vastag ülőpárna és nagyméretű puha hátpárnák tartoznak. A kanapék szélein elhelyezheti frissitő italát, könyvét vagy amira szüksége van a kikapcsolódáshoz.

A rattan ülőgarnitúra porszórt, 1.2 mm vastag alumínium váza és az UV álló sötétbarna polyrattan szálak ellenállnak minden időjárásnak.

Rattan bútorának plusz védelemről mi gondoskodunk. Ajándékba adunk egy védőhuzatot, mellyel letakarhatja a rossz idő beköszöntével bútorát, így védve lesz portól, esőtől, hótól.

Kerti rattan ülőgarnitúra elemeinek méretét tekintse meg lejjebb a 360 fokban körbeforgatható képeken. Külön vásárolhat rattan fotelt, mellyel bővítheti a férőhelyek számát.

Hagyományos mosóporok leoldják a párnahuzaton lévő impregnáló védőréteget, ezáltal felülete nedvszívó válik. Párnahuzat 30 fokon mosógépben mosható, de javaslom az impregnáló mosószer használatát.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

2 darab rattan kanapé, 1 darab dohányzóasztal, bútorokat összefogó kapcsok, ajándék védőhuzat

 


Polyrattan
Polyrattan