Rattan ülőgarnitúra

Hainan rattan bútor, 6 személyes rattan ülőgarnitúra

355.000 Ft

Hainan rattan ülőgarnitúra mindent tartalmaz a gondtalan pihenéshez. Kényelmes ülőhelyeket, vastag párnákat, lábtartót, fotelt, dohányzóasztalt.Dőljön hátra, helyezze magát kényelembe, és érezni fogja a párnák deréktámaszos kialakítását, mely megfelelő kényelmet és tartást biztosít hátának. A kanapék és a fotel extra széles kartámlákkal rendelkeznek.

A lábtartót a fotel vagy a kanapé elé helyezve nagyon komfortos pihenést biztosít. A kanapékat a szetthez tartozó kapcsokkal össze tudja fogatni, így nem fognak elmozdulni egymástól.

A rattan ülőgarnitúra porszórt, 1.2 mm vastag alumínium váza és az UV álló sötétbarna polyrattan szálak ellenállnak minden időjárásnak.

Rattan bútorának plusz védelemről mi gondoskodunk. Ajándékba adunk egy védőhuzatot, mellyel letakarhatja a rossz idő beköszöntével bútorát, így védve lesz portól, esőtől, hótól.

Kerti rattan ülőgarnitúra elemeinek méretét tekintse meg lejjebb a 360 fokban körbeforgatható képeken. Külön vásárolhat rattan fotelt, mellyel bővítheti a férőhelyek számát.

Hagyományos mosóporok leoldják a párnahuzaton lévő impregnáló védőréteget, ezáltal felülete nedvszívó válik. Párnahuzat 30 fokon mosógépben mosható, de javaslom az impregnáló mosószer használatát.

Rattan ülőgarnitúra tartalma:

2 db kanapé, 1 db fotel, 1 db lábtartó, ülő és hátpárnák, 1 db dohányzóasztal , bútort összefogó kapcsok, ajándék védőhuzat


Polyrattan
Polyrattan