Rattan étkezőgarnitúra

Dominika rattan bútor, 10 személyes rattan étkezőgarnitúra

550.000 Ft

Dominika rattan étkezőgarnitúra óriási mérete ellenére rendívül helytakarékos, formáját időtlen dizájn jellemzi.Az esti grillvacsorához nyugodtan hívja át barátait vagy szomszédját. Hatalmas méretű asztala körül 10 személy kényelmesen elfér.

Az asztal alá a székeket és az ülőkéket teljesen be lehet tolni, így több hely marad teraszán. A székek lehajtható magasított háttámlával és fogantyúval rendelkeznek. A nagyméretű asztal tetejébe van süllyesztve az 5 mm vastag biztonsági üveglap. Teteje és a lábak egy elem, nincs szükség összeszerelésre, rendkívül stabil és masszív. 

A rattan étkezőgarnitúra váza pórszórt, 1.2 mm vastag alumínium. A polyrattan szál UV álló, sötétbarna színű, vastagsága 1.3 x 0.9 mm.

A székek és az ülőkék 5 cm vastag párnája világosbarna színű, huzata cipzárral van ellátva, így könnyen levehető és egyszerűen, 30 fokon mosógépben is tisztítható. A mosáshoz javaslom az impregnáló mosószer használatát. Hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. 

Ha megfogadja tanácsomat, akkor nem fog csalódni és órákon át élvezheti kényelmét a Dominika és hasonló típusú étkezőgarnitúrának. Kizárólag olyan székkel vásárolja meg, aminek tartozéka a lehajtható magasított háttámla. A székek alacsonyra vannak tervezve, hogy teljesen be lehessen tolni az asztal és kevesebb helyet foglaljon, de ennek hátránya is van.  A háttámla egy magasságban van a karfákkal, ami nagyon alacsony, hátradőlve kényelmetlen lesz hátának, ezért a kényelmes komfortérzethez mindenféleképpen szükséges a székhez a magasított háttámla.

Nem szeretnénk, ha Ön szabadidejében rattan bútor tisztogatásával foglalkozna, ezért a Dominika étkezőgarnitúra megvásárlása mellé ajándékba adunk Önnek egy védőhuzatot, így kevésbé lesz poros és hótól, esőtől is megvédi bútorát.

Rattan étkezőgarnitúra tartalma:

6 darab szék ülőpárnával, magasitott és lehajtható háttámlával, 4 darab ülőke párnával, 5 mm vastag biztonsági üveggel ellátott hatalmas méretű asztal, ajándék védőhuzat.