Rattan étkezőgarnitúra

Barcelona rattan bútor, 6 személyes rattan étkezőgarnitúra

275.000 Ft

Élvezni szeretné a felkelő nap meleg sugarait és a madarak csicsergését egy kényelmes helyen? Most megteheti a Barcelona kerti rattan étkező garnitúra karfás szék egyikében.Foglaljon helyet a rattan étkezőgarnitúra karfás székében újsággal a kezében, tegye félre gondolatait és közben élvezze a felkelő nap meleg sugarait.  A szék tágas belseje, kényelmes, vastag párnája tökéletes kényelmet biztosít. Ha befejezte az olvasást és családja is felébredt már kezdődhet reggeli.

A székek tárolásához kevés hely szükséges, hiszen egymásba tudja helyezni akár párnákkal együtt is. Az ülőpárnák vízlepergetősek, huzatuk cipzárral van ellátva, így könnyen tisztítható, 30 fokon mosógépben is mosható, de figyeljen, milyen mosószert használ a mosáshoz. A hagyományos mosószerek a huzaton lévő vízlepergető réteget feloldják, ezáltal felületük nedvszívóvá válik. Javaslom az impregnáló mosószer használatát.

Az asztal és a székek váza 1.2 mm vastag, porszórt alumínumból készűlt. A kiváló minőségű polyrattanszálak sötétbarna színűek, UV ellenálló, 1.2 x 9.5mm vastag. Az asztal tetejébe 5 mm vastag biztonsági üveglap van süllyesztve.

 

Rattan étkezőgarnitúra tartalma:

1 darab 180 X 90 cm-es nagyméretű étkezőasztal, 6 darab karfás szék ülőpárnákkal


Kerti rattan étkező garnitúra